Geslaagde afsluiting van AHN jaar met een muzikale kerstmiddag

Afgelopen zaterdag 17 december heeft de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) het jaar afgesloten met een muzikale middag in de Rank aan de Lupinestraat in Nieuwegein Zuid. Tijdens deze middag hebben hulpvragers, vrijwilligers en andere belangstellenden genoten van een geweldig optreden van André Hamoen en friends. Naast mooie luisterliedjes hebben de bezoekers ook uit volle borst mee kunnen zingen en er is zelfs een dansje gemaakt.

Nieuwe jaar
In het nieuwe jaar gaat de Algemene Hulpdienst Nieuwegein op zaterdag 7 januari weer starten met de Soosmiddagen in de Boogh aan de Oortjesburg 2 in Batau Noord. Ook in 2023 zullen de vrijwilligers weer klaarstaan om de inwoners van Nieuwegein te helpen met hun hulpvragen. Heeft u een hulpvraag of wilt u vrijwilliger worden dan kunt u bellen naar het telefoonnummer: 030-6067409, de medewerkers zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 10.00 uur en 12.30 uur.

Voor meer informatie of voor aanmelden van de Soosmiddag kunt u mailen naar begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kunt u dit (tijdig) aangeven op bovenstaand telefoonnummer en dan kijken we samen naar een oplossing. Meer informatie over de activiteiten van de AHN vindt u op deze website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk